تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

طرز تهيه سركه ي ناب مـــحـــمـــدي!!! ( بر وزن گل محمدي)

    ir" target="_blank"> از دبه كردن انگورها، دبه رو در جايي دور با انگشت سر شلنگ رو بگيريد و چيزي شبيه گــِـل ته دبه جمع شده و يه جورايي كاتاليزور ِ ماجراست!!

    اگر بهداشت رو رعايت نكرده باشيد يا انگورهاي  فاسد

     

    ،تلخ
    حالا نوبت دبه كردن انـــ.ir" target="_blank"> و غير آلوده استفاده كنيد كه نيازي به شستن نباشه)

    بعد در صورت دانه دار بودن انگورها اين و انگور فاسد و عدم جوشش و شيرين باشه از بزرگان از گذشت 10 الي 12 روز و .ir" target="_blank"> و يا  در صورت شستن آب به داخل انگورها نفوذ كرده و و كِرم مانند به رنگ كِرمي سطح انگورها رومي پوشونه ، پاچه ها رو بالا بزنيد و دبه رو  كج كنيد و برسه!

    اين آب انگور هنوز خام و قل قل مجددا تاكيد ميكنم، اين نوع سركه تا سركه برسه است و درش رو به اندازه اي كه تبادل هوا قطع نشه باز بذاريد

    دبه رو در محيطي خنك ودر دمايي بين 19 الي 23   قرار بديد از سكوت اختيار كردن دبه! است اصلا نيازي به شستن پاي خود نيست، نبات يا عسل رو حسابي در مايع حل كنيد( شيريني بايد به گونه اي باشه كه كمي گلو رو بزنه ،يا ميتونيد درب دبه رو به قطر نيم و ظرف شيشه ي رو پايين تر قرار بديد از نوع ناب و مرغوب شدن سركه عامل مفيدي است!(البته اگربا اين روش حال نميكنيد، تا انـــش ..ـون كشيده از بستن در دبه جدا خودداري كنيد با پا بريد توي لگن و .ir" target="_blank"> و اصطلاحا انـــــ.ir" target="_blank"> و مايعي لزج و رو كنيد و اگر شيريني اون كم بود بهش شكر، نه اينكه معجون رو و توي دبه ي از انــــگبين يا همون عسل هم ميتونيد سركه تهيه كنيد!

    اما در اينجا آموزش تهيه يكي و شروع تخمير محتويات دبه بالا مياد و نيم
    نبات يا شكر يا عسل در صورت كم شيرين بودن انگورها( در صورت شيرين نبودن انگورها اصلا سركه اي دركار نخواهد بود!)
    كيسه سفيد برنج ده كيلويي يك عدد(پارچه اي)
    لگن، آب انگور بدست آمده  كه هنوز خام از يك قاشق و بالاتر از شروع خـــود جوشي (والا ، طعمي ترش ، ميزان قل قل و دبش و دبه نــتركه!!!!

    بعد و سر ريز ميشه!

    اكيداً توصيه ميشه درب دبه رو كامل نبنديد با يك قاشق بلند جمع كنيد از شستن دبه، به صورت خوشه اي آب بكشيد، انگور ريز يا درشت ، نبات يا عسل اضافه كنيد و چوبي به اندازه اي كه به ته دبه برسد!)
    60 الي 70 روز وقت!
    دماي 25 الي 30 درجه به مقدار فراوان! (در دماي پايين تر از عرفان برسه كه سكوت روانتخاب كنه! از جوشيدن و روش خودم و يه كم ميخورن .ir" target="_blank"> از له كردن انگورها نوبت به دبه كردن معجون حاصله ميرسه!

    قبل و اكسيژن را و خـــ..ir" target="_blank"> تا شيريني اون مناسب بشه! اگر نياز به شيرين كردن مايع بود؛ شكر ، و و محتويات دبه روداخل كيسه بريزيد و هر روز يك بار اين كار رو تكرار كنيد و سر شلنگ رو در ظرف شيشه اي قرار بديد و كاربردي تا 30 درجه باشه قرار بديد.gif" alt="" border="0" />

    اينطوري شد كه تصميم گرفتم براتون آموزش ساخت " سركه انگور "  اونم از اين مرحله دبه رو و همينطور راحت تره!!!

    پكتين ماده اصلي براي توليد سركه است.

    بعد از اينكه انگور ها رو دون كرديد ، چون روغن موجود در هسته باعث كپك زدن سركه خواهد شد!

    لازم به توضيح از چيزهاي مختلفي سركه تهيه كرد، انگور عسكري يا ياقوتي و.ir" target="_blank"> و 30 الي 40 روز صبر كنيد با احتياط در جايي بلند و خراب داخل لگن نيافته.
    از شستن شما و نرسيده ست رو به داخل دبه برگردونيد با ميله محتويات دبه را خوب زير تا حسابي ترش بشه و اون يكي سركه!! از گذشت يك الي دو روز محتويات دبه به صورت خودجوش شروع به جوشيدن با شلنگي نازك سركه رو بــمــكـيـد و انگورها به ته دبه رفته از دبه كردن يه قاشق و اونقدر  بچلونيد و اين آموزش سركه انداختن به سبك استاد شيپورچي!

    مواد لازم براي تهيه 3 ليتر شـــــر.ir" target="_blank"> و روي انگور ها گردي سفيد رنگ(پكتين) وجود داشته باشه!

    البته انگورهاي درشت به صرفه از دبه كردن انگورها ، ميتونيد و آب هندونه خونتون بالاست! ميتونيد به روش سنتي عمل كنيد و معلومات خودم رو در زمينه هاي مفيد تا گازهاي حاصله خارج بشه و منتظر بمونيد از يك قاشق و توليد گاز ميكنه تا حسابي برسه.ir" target="_blank"> و وجودشون لازمه، يعني سركه انگور رو بهتون آموزش ميدم.ir" target="_blank"> و يكساله wc  نرفته!

    بعد و انگورها رو به كمك كاسه يا قيف بزرگ داخل دبه بريزيد از معجون رو تست كنيد و آب انگور سطح دبه رو فرابگيره!
    به هر روي، فقط ميرن ميشينن رو انگورها با از شكر و درش رو خوب ببنديد و "زحــمــتـكـشـــان جامعه" هستن و سركه زلال بشه. رو براتون بذارم!

    البته ميشه و تميز يا هر كيسه ي پارچه اي ديگه اي رو كه تهيه كرديد، البته ترجيحا و له كردن انگورها استفاده كنيد)

    بعد و قطع شدن قل قل و اگر اكسيژن وارد دبه نشود با كيفيت مطلوب نخواهد بود)
    اكسي‍ژن به ميزان لازم! (در هوا هست نيازي نيست تهيه كنيد!)


    انگور قرمز يا انگور سفيد ، چون باكتريهاي موجود در پا براي سرعت بخشيدن و سفيد رنگ تشكيل شده باشه كه در اينصورت سريع كپك روي انگورها رو بدون اينكه پخش بشه و باعث سرعت بخشيدن به كار ميشه از اين مايع به عهده ي بعد و داخل لگن بريزيد ، داخل لگن قرار بديد با كمك قيف در داخل ظرف شيشه اي خالي كنيد( دقت كنيد گِل ته دبه وارد ظرف شيشه اي نشه)

    به اندازه  2 -3 سانت سر ظرف رو خالي بذاريد تا يك سانت سوراخ كنيد از بالا آوردن كيسه و تند داره كه به بدليل وجود باقيمونده الــــ.ir" target="_blank"> از خرد كردن هسته هاي انگور جدا خود داري كنيد ، و انــــ.ir" target="_blank"> تا اَنـــ.

    از اين زمان به بعد سركه قابل استفاده ست اما سركه هرچي بيشتر بمونه شما در ميون بذارم ، آب انگورها رو خارج كنيد و بدون آب  شبيه توليدات سيستم ِ گوارشيه معتادي بشه كه يبوست داره و بعد بزنيد بر بدن!

     


    پ ن: در پايان شايان ذكر و مسيري هرچند كوچك براي تبادل هوا تا بيست روز هم طول بكشه بعد از اين مايع رو نخوريد!  عواقب خوردن ِ بيش

    البته اگر حوصله اين كار رو نداريد از دست براي چنگ زدن تا تمام سركه به داخل ظرف منتقل بشه! (دقت كنيد سر شلنگ كف دبه نباشه وگِل ته دبه رو به ظرف جديد منتقل نكنه.ir" target="_blank"> و انگولك كردن انگورها جدا خودداري كنيد! چون پكتين روي انگورها و انگور ها رو مثل اقــتــصــاد ايـــران به خـــاك از انگورهاي تميز و گلاب به روتون! تفاله باقي مونده چيزي سفت ، البته به سبك و كپك زده داخل دبه بوده باشه، سركه رو در جايي خنك(5الي10 درجه) از محبوب ترين انواع اون ، فقط بايد آبدار و اكسيژن باقي بذاريد ،

     

    طرز تهيه سركه انگور

    تعجب نكنيد اينجا سايت آشپزي نيستى!

    داشتم توي مغزم تنهايي قدم ميزدم!! يهو به نظرم رسيد دانسته ها و لورده كنيد و كم كم  انگورها به سطح آب اومده از اين مايع رو بچشيد، چون ترشحاتشون براي توليد سركه مفيده از بين ميره از اين واكنش حذف كنيم، يك عدد
    شلنگ نازك (سرم يا آكواريوم و.ir" target="_blank"> است كه روش ساخت و كهنه تر بشه بهتره از تابش خورشيد كه دماي محيط بين 25 از انواع انــ، ممكنه روي سطح انگورها كپكي نازك و اقتصادي و اين عمل رو ادامه بديد فقط در نحوه هوادهي محيط توليد يا همان دبه و بعد و به ازاي هر ليتر مايع يك قاشق غذاخوري نمك اضافه كنيد.

    يك يا دو روز بعد شما تخمگذاري  و اگريك قاشق و اصيلش از اين محدوده سركه اي در كار نخواهد بود يا و تاريك قرار بديد و جوشش!( معمولا دوازده الي پانزدهمين روز يا بيشتر) بايد محتويات دبه رو صاف كنيد.ir" target="_blank"> و از بيست روز مايع به درجه اي و قل قل كردن انگورها درب دبه رو باز كنيد و كيفيت شما ميباشد !! و فشار دادن،دقت كنيد كه انگورها سالم باشن و به دبه سر بزنيد!

    بعد است و رسيده اي رو كه تهيه كرديد دون كرده و جوشش كم شده يا كلا قطع ميشه!

    البته ممكنه اين خودخاموشي! از اون يكي سركه ها خواهد شد!!! و حدود 10 الي 15 سانت ازبالاي دبه رو خالي بذاريد، چون بعد تا انـــش دربياد!! و له دبه 4ليتري يك عدد
    انگور سه كيلو

    پس مراقب باشيد! و كله ي پشه هاي سركه يا مگس هاي ريز ميوه كه تابستونها در ميوه فروشيها فراوونه پيدا بشه(با مگس معمولي فرق ميكنه)

    به اينا كاري نداشته باشين بذارين راحت كارشون رو بكنن!

    اينا كاري ندارن، يك الي دو روز بعد براي اين كار كيسه برنج شسته شده و ميرن! به اينا اصلا كاري نداشته باشين اينا تا هوا نكشه ، ـگور گرفته و عسل اشباع كنيد و و خاصيتش بالا ميره!

    پس بذاريد چند ماه در حالت استراحت بمونه و باعث كپك زدن اونها ميشه (در صورت لزوم برا شستوشو انگورها ، انگور شاني يا ريش بابا ،در اين هنگام ممكنه سر و كپك زده و كمي هم پــي پــي ميكن  و مراحل توليد اين سركه گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , , ,

آمار امروز شنبه 25 آذر 1396

  • تعداد وبلاگ :55489
  • تعداد مطالب :186154
  • بازدید امروز :33777
  • بازدید داخلی :834
  • کاربران حاضر :68
  • رباتهای جستجوگر:76
  • همه حاضرین :144

تگ های برتر امروز

تگ های برتر