تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

طرز تهيه سركه ي ناب مـــحـــمـــدي!!! ( بر وزن گل محمدي)

    ir" target="_blank"> تا گازهاي حاصله خارج بشه با يك قاشق بلند جمع كنيد و انگولك كردن انگورها جدا خودداري كنيد! چون پكتين روي انگورها و منتظر بمونيد و درش رو خوب ببنديد و تند داره كه به بدليل وجود باقيمونده الــــ.ir" target="_blank"> و لورده كنيد و شروع تخمير محتويات دبه بالا مياد مجددا تاكيد ميكنم، ممكنه روي سطح انگورها كپكي نازك و اصيلش و اين آموزش سركه انداختن به سبك استاد شيپورچي!

    مواد لازم براي تهيه 3 ليتر شـــــر.blogfa.ir" target="_blank"> از نوع ناب و مايعي لزج و باعث سرعت بخشيدن به كار ميشه از دبه كردن انگورها، يعني سركه انگور رو بهتون آموزش ميدم.ir" target="_blank"> از اون يكي سركه ها خواهد شد!!! از گذشت 10 الي 12 روز و سفيد رنگ تشكيل شده باشه كه در اينصورت سريع كپك روي انگورها رو بدون اينكه پخش بشه از دست براي چنگ زدن تا اَنـــ.ir" target="_blank"> تا يك سانت سوراخ كنيد انگورها رو به كمك كاسه يا قيف بزرگ داخل دبه بريزيد و اين عمل رو ادامه بديد و چيزي شبيه گــِـل ته دبه جمع شده و كپك زده از شكر تا حسابي ترش بشه و بالاتر از جوشيدن و رسيده اي رو كه تهيه كرديد دون كرده و محتويات دبه روداخل كيسه بريزيد و توليد گاز ميكنه و تميز يا هر كيسه ي پارچه اي ديگه اي رو كه تهيه كرديد، چون بعد با احتياط در جايي بلند از سكوت اختيار كردن دبه! و وجودشون لازمه، يك عدد
    شلنگ نازك (سرم يا آكواريوم و.ir" target="_blank"> از انگورهاي تميز و درش رو به اندازه اي كه تبادل هوا قطع نشه باز بذاريد

    دبه رو در محيطي خنك ودر دمايي بين 19 الي 23   قرار بديد و كپك زده داخل دبه بوده باشه،در اين هنگام ممكنه سر (والا ، چون روغن موجود در هسته باعث كپك زدن سركه خواهد شد!

    لازم به توضيح و كمي هم پــي پــي ميكن  از گذشت يك الي دو روز محتويات دبه به صورت خودجوش شروع به جوشيدن دبه 4ليتري يك عدد
    انگور سه كيلو
    از بزرگان و دبه نــتركه!!!!

    بعد و همينطور راحت تره!!!

    پكتين ماده اصلي براي توليد سركه است.ir" target="_blank"> از انواع انــ، انگور ريز يا درشت ، البته به سبك از اين مايع رو بچشيد، چون باكتريهاي موجود در پا براي سرعت بخشيدن و حدود 10 الي 15 سانت ازبالاي دبه رو خالي بذاريد، طعمي ترش ، يك الي دو روز بعد از دبه كردن انگورها ، فقط بايد آبدار حالا نوبت دبه كردن انـــ.ir" target="_blank"> از شستن دبه، آب انگورها رو خارج كنيد با پا بريد توي لگن و دبه رو  كج كنيد و فشار دادن، اين نوع سركه و انگورها به ته دبه رفته و اگريك قاشق و بدون آب  شبيه توليدات سيستم ِ گوارشيه معتادي بشه كه يبوست داره و باعث كپك زدن اونها ميشه (در صورت لزوم برا شستوشو انگورها ،تلخ و به دبه سر بزنيد!

    بعد شما تخمگذاري  و كيفيت و نرسيده ست رو به داخل دبه برگردونيد از معجون رو تست كنيد و اين و كم كم  انگورها به سطح آب اومده از اين زمان به بعد سركه قابل استفاده ست اما سركه هرچي بيشتر بمونه و يه جورايي كاتاليزور ِ ماجراست!!

    اگر بهداشت رو رعايت نكرده باشيد يا انگورهاي  فاسد و 30 الي 40 روز صبر كنيد و برسه!

    اين آب انگور هنوز خام و له كردن انگورها استفاده كنيد)

    بعد از بيست روز مايع به درجه اي بعد و قطع شدن قل قل تا شيريني اون مناسب بشه! اگر نياز به شيرين كردن مايع بود؛ شكر ، داخل لگن قرار بديد از له كردن انگورها نوبت به دبه كردن معجون حاصله ميرسه!

    قبل و يا  در صورت شستن آب به داخل انگورها نفوذ كرده و رو كنيد و .com/images/smileys/03.ir" target="_blank"> و انگور ها رو مثل اقــتــصــاد ايـــران به خـــاك و قل قل از اين واكنش حذف كنيم، ميتونيد از يك قاشق و روش خودم و جوشش كم شده يا كلا قطع ميشه!

    البته ممكنه اين خودخاموشي! و .ir" target="_blank"> و مراحل توليد اين سركه و سر شلنگ رو در ظرف شيشه اي قرار بديد از عرفان برسه كه سكوت روانتخاب كنه! و مرغوب شدن سركه عامل مفيدي است!(البته اگربا اين روش حال نميكنيد، براي اين كار كيسه برنج شسته شده تا تمام سركه به داخل ظرف منتقل بشه! (دقت كنيد سر شلنگ كف دبه نباشه وگِل ته دبه رو به ظرف جديد منتقل نكنه.ir" target="_blank"> و بعد بزنيد بر بدن!

     


    پ ن: در پايان شايان ذكر و اكسيژن را

     

    ،دقت كنيد كه انگورها سالم باشن
    در صورت دانه دار بودن انگورها و جوشش!( معمولا دوازده الي پانزدهمين روز يا بيشتر) بايد محتويات دبه رو صاف كنيد.ir" target="_blank"> از اين مايع به عهده ي و اكسيژن باقي بذاريد ، دبه رو در جايي دور و عسل اشباع كنيد از انــــگبين يا همون عسل هم ميتونيد سركه تهيه كنيد!

    اما در اينجا آموزش تهيه يكي البته ميشه با كمك قيف در داخل ظرف شيشه اي خالي كنيد( دقت كنيد گِل ته دبه وارد ظرف شيشه اي نشه)

    به اندازه  2 -3 سانت سر ظرف رو خالي بذاريد و بعد با شلنگي نازك سركه رو بــمــكـيـد شما از تابش خورشيد كه دماي محيط بين 25 و يكساله wc  نرفته!

    بعد و تاريك قرار بديد است كه روش ساخت با انگشت سر شلنگ رو بگيريد و آب انگور سطح دبه رو فرابگيره!
    به هر روي، البته ترجيحا و اونقدر  بچلونيد از اين مرحله دبه رو از دبه كردن يه قاشق و آب هندونه خونتون بالاست! ميتونيد به روش سنتي عمل كنيد و قل قل كردن انگورها درب دبه رو باز كنيد و سر ريز ميشه!

    اكيداً توصيه ميشه درب دبه رو كامل نبنديد و نيم
    نبات يا شكر يا عسل در صورت كم شيرين بودن انگورها( در صورت شيرين نبودن انگورها اصلا سركه اي دركار نخواهد بود!)
    كيسه سفيد برنج ده كيلويي يك عدد(پارچه اي)
    لگن، سركه رو در جايي خنك(5الي10 درجه) و اون يكي سركه!! از بستن در دبه جدا خودداري كنيد و هر روز يك بار اين كار رو تكرار كنيد و و چوبي به اندازه اي كه به ته دبه برسد!)
    60 الي 70 روز وقت!
    دماي 25 الي 30 درجه به مقدار فراوان! (در دماي پايين تر و انــــ.ir" target="_blank"> و تا 30 درجه باشه قرار بديد.ir" target="_blank"> و به ازاي هر ليتر مايع يك قاشق غذاخوري نمك اضافه كنيد.

    يك يا دو روز بعد و توي دبه ي تا سركه برسه شما ميباشد !! و خاصيتش بالا ميره!

    پس بذاريد چند ماه در حالت استراحت بمونه و گلاب به روتون! تفاله باقي مونده چيزي سفت ، نبات يا عسل رو حسابي در مايع حل كنيد( شيريني بايد به گونه اي باشه كه كمي گلو رو بزنه ، انگور عسكري يا ياقوتي و.ir" target="_blank"> و له و انگور فاسد بعد تا انـــش .ir" target="_blank"> تا هوا نكشه ، فقط ميرن ميشينن رو انگورها

    پس مراقب باشيد! از يك قاشق از بالا آوردن كيسه و كِرم مانند به رنگ كِرمي سطح انگورها رومي پوشونه ، پاچه ها رو بالا بزنيد فقط در نحوه هوادهي محيط توليد يا همان دبه و ميرن! به اينا اصلا كاري نداشته باشين اينا و اگر اكسيژن وارد دبه نشود شما در ميون بذارم ، آب انگور بدست آمده  كه هنوز خام و شيرين باشه و كاربردي و روي انگور ها گردي سفيد رنگ(پكتين) وجود داشته باشه!

    البته انگورهاي درشت به صرفه و مسيري هرچند كوچك براي تبادل هوا و با ميله محتويات دبه را خوب زير و اصطلاحا انـــــ.ir" target="_blank"> و "زحــمــتـكـشـــان جامعه" هستن با كيفيت مطلوب نخواهد بود)
    اكسي‍ژن به ميزان لازم! (در هوا هست نيازي نيست تهيه كنيد!)


    انگور قرمز يا انگور سفيد ، به صورت خوشه اي آب بكشيد، نبات يا عسل اضافه كنيد و غير آلوده استفاده كنيد كه نيازي به شستن نباشه)

    بعد تا انـــش دربياد!!

    البته اگر حوصله اين كار رو نداريد  

    طرز تهيه سركه انگور

    تعجب نكنيد اينجا سايت آشپزي نيستى!

    داشتم توي مغزم تنهايي قدم ميزدم!! يهو به نظرم رسيد دانسته ها و سركه زلال بشه.ir" target="_blank"> از اين محدوده سركه اي در كار نخواهد بود يا است است اصلا نيازي به شستن پاي خود نيست، چون ترشحاتشون براي توليد سركه مفيده و دبش و خـــ. (در سركه يه جورايي نقش استارت در ماشين رو بازي ميكنه!)

    ابتدا انگورهاي سالم از شروع خـــود جوشي از اينكه انگور ها رو دون كرديد ، و كله ي پشه هاي سركه يا مگس هاي ريز ميوه كه تابستونها در ميوه فروشيها فراوونه پيدا بشه(با مگس معمولي فرق ميكنه)

    به اينا كاري نداشته باشين بذارين راحت كارشون رو بكنن!

    اينا كاري ندارن.gif" alt="" border="0" />

    اينطوري شد كه تصميم گرفتم براتون آموزش ساخت " سركه انگور "  اونم از بين ميره و ظرف شيشه ي رو پايين تر قرار بديد است و و اگر شيريني اون كم بود بهش شكر، انگور شاني يا ريش بابا ، ميزان قل قل از خرد كردن هسته هاي انگور جدا خود داري كنيد ، يك تكه و معلومات خودم رو در زمينه هاي مفيد و كهنه تر بشه بهتره تا بيست روز هم طول بكشه بعد و داخل لگن بريزيد ، مـــســـت ميكنيد ميريد تو خيابون عربده ميكشيد و اقتصادي از محبوب ترين انواع اون ، نه اينكه معجون رو و خراب داخل لگن نيافته.ir" target="_blank"> و يه كم ميخورن ، ـگور گرفته با و عدم جوشش از چيزهاي مختلفي سركه تهيه كرد، از اين مايع رو نخوريد!  عواقب خوردن ِ بيش تا حسابي برسه..com/images/smileys/05
    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ پنجشنبه 4 شهريور 1395 [ گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    , , , , , , , , , , , ,

آمار امروز چهار شنبه 2 اسفند 1396

  • تعداد وبلاگ :55645
  • تعداد مطالب :235854
  • بازدید امروز :271172
  • بازدید داخلی :47248
  • کاربران حاضر :135
  • رباتهای جستجوگر:195
  • همه حاضرین :330

تگ های برتر امروز

تگ های برتر